Данъкоплатци-полезни идиоти , никога не забравяйте! Във всяка съвременна държава всичко започва от парламентите. България също е парламентарна република.

Най-важното качество на един депутат и политик е да не лъже. И именно затова най-важното е да се премахне тоталитарният и противоконституционен праг на преференциите! Много от вас ще възразят. И какво от това, че с премахването му изборите ще се превърнат в мажоритарни? Та нали и до сега всеки може да се кандидатира и като независим кандидат? Та нали и до сега имаме мажоритарни избора на над 4 000 кмета? Та нали с най-мажоритарният избор, вместо Президент си избрахме на Решетников резидента Радев? Та нали не само водачите на листите, но и абсолютно всичките кандидати в бюлетината са одобрени от централите на партиите ?

Та нали абсолютно всичките кандидати в бюлетината са доверени лица на партийния бос? Какъв е смисълът тогава от премахването на прага на преференциите?

Първо. Защото е противоконституционен. В чл. 1 ал . 3, много ясно е записано че властта принадлежи на суверена данъкоплатец ТУК ДОЛУ, а не на ония ТАМ ГОРЕ. Второ. Защото ще принуди всички кандидати от всички партийни листи да се борят за преференцията на всеки един избирател. И ако той ги излъже, като канцлера Шрьодер, повече няма да го изберат дори за селски кмет в Германия. И плюещият ГЕРБ авторът на ШАЙКА Антон Тодоров, нямаше да бъде депутат от ГЕРБ. И ако той измами и ограби и сини, и червени , както направи премиера Костов, повече няма да го изберат дори за селски кмет на Драгалевци…

Затова нито крачка назад!

1.Избори с преференции, но без праг на преференциите.

2.Активна регистрация.

3.Гласуване и по пощата!

КУРАЖ!