#КОЙ и как дърпа назад България през последните 75 години?
#КОЙ изтисква оскъдните ни средства?
#КОЙ извива ръцете на всички български политици?
#КОЙ,#КОЙ, #КОЙ…е поредната самозаблуда или капан..
Защо цари беззаконие?, Ами защото няма разделение на властите…
Защо преходът се проточи толкова дълго?, Ами защото не е започнал…
Защо, избавяйки се от комунизма, постигнахме само фасадна демокрация?, Ами защото не сме се избавили от комунизма. Същата командно-административна държава, същите здравеопазване с единствена НЗОК/в Германия са над 200/ и т.н.

България не бива да е място за безродници, политически проститутки, патрЕоти, дудуци, дългучи, чегевари, лапачи, боклуци, тролове, вещици, мутри и прочие сбирщина…

А бива ли България да е резерват за зомбита, които не виждат елементарната разлика между ГДР и ГФР, и че няма разлика между Нинова, Борисов и Радев?
И всеки говори за всичко друго, но не и за основното.
Все едно, ако те бори зъбът, да си шинираш ръката, и да си кълнеш краката, че ти са виновни за болката в главата…

Затова призоваваме за радикални демократични промени в избирателният процес:

1./ Премахване прага на преференциите. За да сме избиратели, а не формално гласуващи за предварително поставените на избираемите места.Сами виждате, че в партийните централи ще си издерат очите не просто да са в бюлетините, което е без значение, а да са непременно на избираемото място.
2./ Активна регистрация на всички избиратели. При гласуващите в чужбина български граждани, където активната регистрация е задължителна, няма нито една мъртва душа,а у нас са вече над милион.
3./ Гласуване и по пощата. За да е всеки РАВНОПОСТАВЕН във ВЪЗМОЖНОСТТА си да ГЛАСУВА.Независимо къде и при какви обстоятелства се намира в изборният ден.
Призоваваме Нинова и Борисов!

Призоваваме всички в Народното събрание! За радикални демократични промени в избирателният закон! Призоваваме и всички данъкоплатци, които всъщност издържат цялата държава, да не гласуват на никакви избори, докато не се изпълнят горните искания. Не искаме повече да сме формален член на ЕС и НАТО!
Стига да сме били послушно стадо от гласоподаватели! Искаме да сме избиратели!

СТИГА!

Време е за радикални промени , вече 28г. след ДС-ти ноември!