А кажете, защо се смееха на ментора на Борисов, Другаря Живков, когато каза „Тази година – завод за полупроводници. Догодина – за цели проводници!“ , при откриването на Завода за полупроводници в Ботевград?
Само се заяждаха. Щом има полупроводници, значи има и цели проводници, нали? Сега пък се заяждат, с ментърджията Борисов.

Догодина щял да открива завод за големи осветителни тела за автомобили.
А защо не, щом има за малки осветителни тела за автомобили, нали?
Премиерът Бойко Борисов отрязал лентата на нов завод за малки осветителни тела за автомобилната индустрия в Димитровград.
Добре, че е само един и го е открил у нас.

Меркел и Тръмп на луди станаха да режат ленти на заводи за форд и мерцедеси по свята и у тях си…
Та 3в1 от Банкя /мутро-премиер, Остап Бендер и Барон Мюнхаузен/ се изходи и по други въпроси в Димитровград.

Прокуратурата имала доказателства, че Елена Йончева е знаела за престъпния произход на парите в КТБ …
Гачели прикриватурата няма доказателства, че Борисов, Цветан Василев, Пеевски, Орешарски, Искров, Цацаров…са една шайка?
И гачели Нинова,Радев,Борисов,Каракачанов, Сидеров…не са една шайка, а ни разиграват Мъпет-шоу, на противопоставяне, нали?

„Крадецът вика дръжте крадеца.“

Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора.
Те за добро утро, за добър ден и за лека нощ трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов. Съжалявам, че говоря за себе си, но нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било“.
Ами да! Крадецът Йончева вика дръжте крадеца Борисов, крадецът Борисов вика дръжте крадеца Йончева, нали?

Да бе, да! Нито знаел, нито се интересувал от тази партия и тези хора, а за добро утро, за добър ден и за лека нощ казва я Нинова, я БСП.
А за всички свои неудачи , премиерът Борисов и след третият си мандат казва „Друг ми сер. в гащите“, нали?
Съжалявал бил, че говорел за себе си…, ами той само това прави. Сам се хвали като дърт циганин, нали?

„…нито съм имал нещо общо с КТБ…“А цяла България знае, че имаш нещо много общо! Нали ЦвЦв на церемония, предавана директно по БНТ, обяви КТБ за най-добрата банка и награди Цветан Василев за банкер на годината? Всички българи го помнят и само прикриватурата и журналята май не го помнят…

„…нито с който и да било…“ Ами да, но…! В мутренските ти години ГДБОП разкри незаконната „братска“ фабрика за цигари с Пашата, нали? А заради аферата ти с амфетамините си персона нон грата за Белия дом и само ЦвЦв ходи на молитвени закуски. И веднага след разкриването на аферата с амфетамините, намериха журналиста на Биволъ Младен Дочев, разкрил аферата…уж се самообесил…, нали?

Затова нормалните българи казват „Другите държави си имат мафия, а мафията на Борисов-Цацаров-Пеевски си има държава“, нали?